• Client : VGN
  • Status : Upcoming
  • Location : Chennai
  • Plot area : 52.34 acres
  • Built-up area : 5.7 million sq.ft

WON BY COMPETITION PROJECT PMC PROJECT

The landmark of the site is between ambattur telephone exchange office and vanagaram. The design concept is nammaoor(our own village), as the basic idea was community gathering. The site is designed to give a feel of village with street shopping, markets, temple with day to day needs. Sports centre are given in centre as common gathering place surrounded by residential block. The residential groups are also designed with same concept having green space in centre with individual blocks around it. The buildings have designed climatic responsible, The curvilinear and angular form is used to enhance indirect sunlight in residential units.